Kooijman Schoenen, Tassen en Kleinlederwaren.

Dhr. Kooijman Sr. is net na de Tweede Wereldoorlog begonnen met een winkel in klompen en legerlaarzen. Dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot een schoenenwinkel voor het hele gezin. De laatste jaren is de verkoop van kinderschoenen tegen gevallen en daarom zijn wij sinds begin 2016 gestopt met de verkoop hiervan. Het feit dat wij gestopt zijn met kinderschoenen heeft ervoor gezorgd dat wij onze heren en dames collectie hebben kunnen uitbreiden. Met als resultaat ruimte voor een mooie Gabor shop in shop.

Kooijman schoenen bestaat sinds 2016 al 70 jaar. Na de start op de Voorstraat zijn wij in 1957 verhuisd naar het noodwinkelcentrum in Crabbehof. Na 5 jaar vond de verhuizing plaats naar het huidige winkelcentrum Crabbehof en na nog eens 9 jaar zijn wij daar verhuisd naar een groter pand. Ondertussen zijn wij al weer 21 jaar gevestigd op de Dubbelsteynlaan-West in Dubbeldam.

Wij verkopen een uitgebreide collectie schoenen, van midden tot hoog segment, voor dames en heren. Daarnaast verkopen wij ook een grote collectie dames tassen en klein lederwaren, zoals portefeuilles en heren riemen.

Wij zijn een klein familie bedrijf met een grote passie voor schoenen. Wij proberen te allen tijde de beste kwaliteit en service te bieden, werken op een gemoedelijke manier en besteden juist nog veel aandacht aan de wensen van onze klanten. Dit doen we al vele jaren op deze manier en het wordt nog altijd erg gewaardeerd.

Voor mooie, kwalitatieve goede schoenen en professioneel advies bent u bij ons van harte welkom!